Na český trh vstupuje kosmetická značka Scens

čtvrtek, 29. února 2024, 00:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Organickou kosmetiku Scens Organic & Vegan na český trh přináší společnost Biobay. 

Zdroj: Scens / BioBay

Zdroj: Scens / BioBay

Společnost Biobay, zabývající se nákupem a distribucí prémiových bio organických značek a produktů,  přináší do Česka španělskou značku Scens Organic & Vegan. Značka pro domácí i profesionální péči o pleť a tělo je určena ženám i mužům. 

Za zrodem značky stojí Steven Bullon. Ve společnosti Yves Saint Laurent Beauté vyvinul komunikační strategie pro několik značek, včetně Yves Saint Laurent, Stella McCartney, Alexander McQueen a Boucheron. Dále se věnoval vedení dvou časopisů Les Nouvelles Esthétiques a Tocado. V roce 2015 se pustil do vývoje kosmetiky Scens. 

Značka se zaměřuje na koncové zákazníky, ale je možné se s ní setkat také v hotelech a spa resortech po celém světě. V rámci Scens Academy nabízí školení či odborné kurzy pro kosmetičky a také služby exkluzivních lázní, resortů a hotelů u nás i na Slovensku. Prémiovou péči lze zažít zatím v Praze v butikovém Spa hotelu Volcano a ve Studiu 2K. Salóny, hotely či prémiová místa budou přibývat. Momentálně lze kosmetiku zakoupit na oficiálních stránkách www.biobay.cz.

V nabídce distributora je i sušené ovoce Sunny Fruit. 

-stk-