Nová talk show Výborná show zahájí na ČT2 od 7. března

středa, 28. února 2024, 16:15 TV, Aktuality MediaGuru

Talk show moderátorky Českého rozhlasu Lucie Výborné bude mít na obrazovkách ČT premiéru ve čtvrtek 7. března. Vysílat se bude jednou týdně.

Výborná show, zdroj: Česká televize

Výborná show, zdroj: Česká televize

Nová talk show moderátorky Lucie Výborné s názvem Výborná show se poprvé představí na kanále ČT2 ve čtvrtek 7. března od 20:00. V pořadu vystoupí tři hosté, které spojí jedno téma. Pořad se natáčí v divadle La Fabrika. 

„Bude to víc talk než show, tak jsme to s týmem chtěli. Nemyslím si, že tento formát je hlavně továrna na legraci a vlastně to tak ani neumím. Chci se bavit také o vážných věcech, protože život je i takový,“ říká moderátorka Lucie Výborná a dodává: „Tři hosty ve Výborné show spojí jedno téma a nejsou to pokaždé známé osobnosti. Ale celebrity ve svých oborech to rozhodně jsou," uvedla.

Nový pořad Lucie Výborné navazuje na její patnáctiletou historii rozhovorů s hosty ve vysílání stanice Český rozhlas Radiožurnál. Zde nadále pokračuje ve svém každodenním dopoledním vysílání. V televizi získává pořad jinou koncepci s více hosty.

„Když jsme Výbornou show připravovali, věděli jsme, že stavíme na citlivé a pohotové moderátorce, která má spoustu zkušeností, jak vést zajímavé, zábavné rozhovory, ve kterých se zároveň nevyhýbá vážnějším tématům či melancholičtějším emocím. Výsledkem je útulné skladiště příběhů, myšlenek a témat,“ vysvětluje režisér Jakub Sommer.

Do prvního dílu s podtitulem „Jak se žije s neklidem..." si Lucie Výborná pozvala kardiologa Petra Neužila, moderátora Daniela Stacha a spisovatele a režiséra Patrika Hartla. Ve druhém díle se na téma „Rádio je hra..." představí moderátor Leoš Mareš, režiséři ozvučení Jiří Litoš a Petr Šplíchal a herečka Valérie Zawadská.

-mav-

ČT na jaře: Smysl pro tumor, To se vysvětlí, soudruzi!, Peče celá země nebo Výborná show

úterý 28. listopadu 2023