Růžový slon vstupuje s privátní značkou do drogerií Teta

středa, 14. února 2024, 06:55 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Růžový slon začne prodávat svou privátní značku Sexy Elephant v prodejnách drogistické sítě Teta. 

Zdroj: Repro Vimeo Růžovýslon.cz

Zdroj: Repro Vimeo Růžovýslon.cz

Růžový slon vstupuje 14. února do drogistické sítě Teta. Ve všech jejích prodejnách budou k dostání vybrané produkty privátní značky Sexy Elephant. Díky této spolupráci se chce e-shop ještě více přiblížit lidem a umožnit jim snadný a rychlý nákup erotického zboží. 

„Tato spolupráce pro nás představuje důležitý krok v rozšíření povědomí o naší značce a produktech mimo naše tradiční kanály – tedy e-shop a kamenné prodejny,“ komentuje spolupráci Adam Durčák, CEO společnosti Růžový slon. „Tímto krokem naplňujeme i naši vizi přiblížit se ještě více zákazníkům, a tím oblast sexuality dál detabuizovat,“ dodává. 

V síti Teta budou k zakoupení celkem čtyři produkty z různých kategorií. „Záměrně jsme vybírali pomůcky s různým zaměřením a účelem. V nabídce budou španělské mušky, Venušiny kuličky, minivibrátor a tlaková pomůcka pro ženy,“ upřesňuje určák s tím, že díky tomu se erotické pomůcky dostanou do povědomí širší veřejnosti jako běžný doplněk intimního života.

V plánu přiblížit se lidem pokračuje Růžový slon zejména prostřednictvím otevírání nových kamenných prodejen. Nedávno byla otevřena nová prodejna v pražském Obchodním centru Krakov, v březnu následuje otevření dalších dvou prodejen v Praze – v Retail Parku Štěrboholy a v Quadriu

-stk-