Seznamka Take Up na komunikaci volí SeenMedia PR

úterý, 6. února 2024, 07:10 Aktuality, PR MediaGuru

Seznamovací aplikace Take up si na komunikaci vybrala agenturu SeenMedia PR. 

Zdroj: Take Up

PR a komunikaci seznamovací aplikace Take Up, jež na českém trhu od konce loňského roku, má na starosti agentura SeenMedia PR

„Aplikaci jsme spustili v půlce prosince a už teď máme téměř 5000 registrovaný uživatelů,“ říká Zlata Biedermannová z agentury SeenMedia PR. Ta se stará o mediální komunikaci celého projektu, v jehož čele stojí Markéta Jíšová a Roman Hruška. „Soustředíme se na kvalitní PR. Na tištěné, online, rozhlasové i televizní profilové rozhovory se zakladateli aplikace, podcasty, lifestylová, businessová a ekonomická média, bezpečnost projektu, propojování s kvalitními firmami a tvářemi. Vzhledem k tomu, že aplikace vystartovala vyloženě raketovou rychlostí, v tuto chvíli jednáme i o možném propoji s jednou nadací, abychom mohli podpořit věc, které věříme,“ dodává Biedermannová.

Po dvou kolech veřejného testování a bezmála ročního vývoje je aplikace ke stažení zdarma na App Store a Google Play. „Aplikace nabízí možnost vytvoření zážitků zaregistrovaným uživatelům, ti své zážitky mohou sdílet s ostatními anebo se naopak přidávat k zážitkům a událostem, které jim aplikace podle předem nastaveného filtru vybere,“ říká spolumajitelka Markéta Jíšová, která aplikaci Take Up začala vyvíjet společně s partnerem Romanem Hruškou a týmem vývojářů v postcovidové době.

V aplikaci se mohou registrovat uživatelé napříč generacemi, s různými zájmy a potřebami a nijak si nebudou překážet. Kromě zážitků, které si uživatelé sami tvoří, nabízí aplikace i komerční zážitky a události. U nich si mohou uživatelé tvořit skupiny, se kterými chtějí na tyto akce vyrážet. Aplikace disponuje i vlastním rezervačním systémem, který nabízí uživatelům nákup vstupenek nebo voucherů. 

Take Up není seznamovací platformou za účelem sexu. Díky ní je možné najít parťáka pro společné cestování, výlety na kole, lezení po stěně, venčení domácích mazlíčků nebo pro další zážitky. 

-stk-