Škoda prodlužuje partnerství s Českým svazem cyklistiky

pondělí, 5. února 2024, 11:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Mladoboleslavská automobilka pokračuje ve spolupráci s Českým svazem cyklistiky, jeho generálním partnerem zůstává nejméně do konce roku 2027. 

V rámci své platformy We Love Cycling navazuje Škoda Auto spolupráce s cyklistou Zdeňkem Štybarem, zdroj: Český svaz cyklistiky.

V rámci své platformy We Love Cycling navazuje Škoda Auto spolupráce s cyklistou Zdeňkem Štybarem, zdroj: Český svaz cyklistiky.

Škoda Auto pokračuje v podpoře Českého svazu cyklistiky. Spolupráce byla navázána v roce 2018 a nyní dochází k jejímu prodloužení. Jako generální partner pokračuje automobilka do konce roku 2027, přičemž toto partnerství zahrnuje všechny disciplíny, které spadají do kompetence svazu: vedle silniční cyklistiky jde o dráhovou cyklistiku, horská kola, BMX, cyklokros, paracyklistiku, trial a sálovou cyklistiku.

Klasický sponzoring doplní aktivity během vybraných závodů. Pro oficiální účely poskytne Škoda Auto cyklistickému svazu celkem 13 vozů. K dispozici budou převážně vozy plně elektrické modelové řady Enyaq.

„Partnerství s Českým svazem cyklistiky skvěle zapadá do strategie a poslání naší značky, která má cyklistiku pevně zakořeněnou ve své historii. Tato spolupráce nám jedinečným způsobem umožňuje podporovat všechny aktivní sportovce napříč disciplínami a věkovými kategoriemi. Věříme, že naše angažmá v roli generálního partnera cyklistického svazu přispěje k dalšímu rozvoji a oblibě cyklistiky v České republice na všech výkonnostních úrovních a budeme součástí vynikajících výkonů a zážitků celé cyklistické rodiny,“ komentuje Libor Šedivák, vedoucí marketingu českého zastoupení Škoda Auto. 

Škoda Auto podporuje cyklistiku dlouhodobě. Zaměřuje se jak na nejvýznamnější světové závody, tak na amatérské podniky pro nejširší veřejnost. Všechny aktivity na cyklistickém poli zastřešuje platforma Škoda We Love Cycling, kde jsou k dispozici vedle praktických rad či článků o pozitivním účinku cyklistiky na fyzickou kondici i informace o efektivním tréninkovém plánu a zdravém stravování. Online magazín přináší příběhy, původní videa a reportáže ze světa profesionální či amatérské cyklistiky. V rámci tohoto projektu zahájila automobilka spolupráci s trojnásobným mistrem světa v cyklokrosu Zdeňkem Štybarem

-stk-