Slevomat mění komunikaci, s rodinou hledá zážitky

pátek, 16. února 2024, 09:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Slevomat představuje nový komunikační koncept „Kdo hledá, najde zážitek“. 

Zdroj: Repro YT Slevomat

Zdroj: Repro YT Slevomat

Slevomat spouští novou kampaň, ve které odhaluje svůj inovovaný komunikační styl. Do popředí se dostává lupa tvořená z ikonického modrého ozubeného kola. Ve 14 televizních spotech bude po celý rok mladá rodina nabádat Čechy k hledání zážitků, a to i na netradičních místech.

„Za poslední tři roky jsme se posunuli od izolovaných reklamních kampaní v hlavních prodejních sezónách k celoroční přítomnosti v TV. Naše široká nabídka cestování, gastronomie a dalších volnočasových zážitků již pokrývá potřeby českých spotřebitelů během celého roku, takže bylo třeba vytvořit úplně novou kampaň, která bez ohledu na sezónu bude vždy spojována se značkou Slevomat. Nový komunikační styl bude zaveden napříč všemi dostupnými kanály, kdy v něm nadále zachováme pro nás ikonické modré ozubené kolo, které je podle spotřebitelských testů nadprůměrně dobře rozpoznatelné,“ vysvětluje Martin Hrubý, Brand Director Slevomatu.

Cílem změny bylo oprostit se od předchozích konceptů, které sázely na lidový český humor a zároveň pro značku vytvořit silný a rozpoznatelný vizuální styl, který vytvoří dojem kvality a zachová si hravost. Klíčovými faktory byla odlehčenost a replikovatelnost konceptu. 

 

Kreativní koncept a vizuální stránku zajistila agentura Wilhelm Kinga, produkci pod režisérem Pavlem Soukupem řídila společnost Flux Films. Funkčnost a srozumitelnost konceptu potvrdilo Behavio Labs.

-stk-