Startuje nový web eMaminy.cz, pro matky a rodiny

pondělí, 19. února 2024, 06:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Webový portál eMaminy.cz se chce stát digitálním centrem informací a kontaktů pro rodiny s dětmi. 

Zdroj: eMaminy.cz

Zdroj: eMaminy.cz

Po spuštění webu ProPrarodiče.cz představují jeho zakladatelé další počin, a to eMaminy.cz. Vizuálně téměř identická verze pomáhajícího projektu pro seniory je však po obsahové stránce zaměřena na rodiny s dětmi

Cílem webového portálu eMaminy.cz je stát se digitálním centrem informací a kontaktů pro rodiny bez ohledu na to, zda jsou kompletní, neúplné, nízkopříjmové, či náhradní. Myšlenka spočívá v tom, že každý si zaslouží podporu – rodič, dítě i celá rodina. I proto nabízí web odpovědi na otázky a napomáhá zvládnout životní situace.

„Jako matka tří dětí si uvědomuji, že na některé věci je člověk sám o sobě krátký a potřebuje okamžitou radu, nebo alespoň směr. Proto vznikl tento webový portál,“ říká spoluzakladatelka Dagmar Lánská.

Web ale nemá nabízet pouze řešení problémů. Kromě kontaktů na odborníky zde návštěvníci najdou také inspiraci pro každodenní život, ať už rodinný, či partnerský, tipy na různé aktivity pro děti anebo recepty.

Projekt eMaminy.cz stojí na hodnotách, jako jsou vzájemnost, empatie a touha pomáhat druhým. Snaží se vytvořit místo plné sounáležitosti, pomoci a relevantních sdělení od neziskových a příspěvkových organizací přímo z praxe.  

-stk-