Super Bowl odvysílá v Česku stanice Premier Sport 2

pátek, 9. února 2024, 12:20 Aktuality, TV MediaGuru

Finále americké NFL a s ním spojenou reklamní přehlídku bude možné s českým komentářem a předzápasovým studiem sledovat na kanále Premier Sport 2.

Zdroj: O2 TV

Zdroj: O2 TV

Stanice Premier Sport 2, provozovaná O2 TV, odvysílá v neděli 11. února v noci letošní Super Bowl.Ve finále NFL se letos utkají San Francisco 49ers a Kansas City Chiefs. Sportovní událost je zároveň významnou událostí v reklamě, řada zadavatelů předvede své nové spoty. 

Program na stanici Premier Sport 2 začíná v neděli ve 23.30 hodin. Připraveno je studio, které ve složení Jan Štiegler, Ondřej Horák, Ladislav Fabo a Martin Hamza přinese rozbory, analýzy a informace. V pondělí 0.25 hodin pak přijde na řadu přímý přenos.

Letošní souboj o vítěze trofeje Vince Lombardiho se uskuteční na Allegiant Stadium v Las Vegas. „Znovu padají cenové rekordy za reklamy, když třicetisekundový vteřinový spot stojí 7 milionů dolarů a průměrná cena lístku se pohybuje okolo 9 tisíc dolarů. O poločasové show vystoupí například osminásobný držitel ceny Grammy – zpěvák Usher,“ uvedl moderátor Jan Štiegler, jenž společně s Ladislavem Fabem odkomentuje i samotný živý přenos na Premier Sport 2.

Letošní novinkou ve vysílání je propojení s největší fanouškovskou akcí v Česku, která se koná v souvislosti s vysíláním finálového večera amerického fotbalu v pražském Hard Rock Cafe. Super Bowl zde bude možné sledovat na pěti plátnech a 36 plazmových obrazovkách. „Na místě bude přítomna reportérka Markéta Svačinová, která zprostředkuje atmosféru přímo z místa dění, včetně ohlasů a reakcí fanoušků,“ doplnil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Kanál Premier Sport 2 je součástí tarifů O2 TV Bronzová, O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá. Další možností je pořízení tarifu Sport Premium nebo O2 TV Sport Max. Premier Sport 2 je součástí nabídky i dalších operátorů, např. Telly, Magenta TV nebo Vodafone.

Super Bowl sází letos na bezpečný humor a zvučná jména

pátek 9. února 2024

-mav-