Taylor Swift: Eras Tour bude na Disney+ od půlky března

čtvrtek, 8. února 2024, 14:05 TV, Aktuality MediaGuru

Koncertní film čtrnáctinásobné držitelky Grammy, který se loni objevil i v českých kinech, bude mít svou VOD premiéru 15. března.

Očekávaný koncertní film se objeví na Disney+ 15. března. Foto: Walt Disney Company

Očekávaný koncertní film se objeví na Disney+ 15. března. Foto: Walt Disney Company

Streamovací služba Disney+ označuje koncertní film globální hudební ikony, americké zpěvačky a skladatelky Taylor Swift, jako historický filmový zážitek. Na celém světě vydělal tento titul kinodistribucí více než 260 milionů dolarů, v přepočtu tedy přibližně 6 miliard korun, a stal se tak historicky nejvýdělečnějším filmem svého druhu. Disney+ oznámila nasazení Taylor Swift: Eras Tour do své knihovny několik dní poté, co zpěvačka získala cenu Grammy za nejlepší album roku (Midnights).

Generální ředitel společnosti Disney Bob Iger při oznámení VOD premiéry očekávaného titul sdělil: „Eras Tour byla skutečným fenoménem, který vzrušoval a stále vzrušuje fanoušky po celém světě, a jsme velmi rádi, že můžeme tento elektrizující koncert přinést publiku, ať jsou kdekoli, výhradně prostřednictvím Disney+.“

Taylor Swift se těší velké popularitě i v České republice, jejího živého koncertu se však místní komunita nedočkala. Ze sousedních zemí vystoupí v létě několikrát v Německu, Rakousku a Polsku.

-lukpol-