Telly zařazuje kanál A 11, ten uvedl nové pořady

středa, 7. února 2024, 16:55 Aktuality, TV MediaGuru

Televizní stanice A 11 rozšiřuje distribuci, nově jej zařazuje operátor Telly.

Z pořadu Dobrý večer s A 11, zdroj: A 11

Z pořadu Dobrý večer s A 11, zdroj: A 11

Televizní stanice A 11, která nabízí plnoformátové televizní vysílání, je nově k dispozici i u provozovatele Telly. Na pozici 24 ji naladí diváci všech tří televizních balíčků této společnosti.

„Jsme rádi, že jsme rozšířili nabídku kanálů o nový celoplošný kanál A11, který přinese našim divákům řadu zábavných pořadů, talkshow, seriálů apod., ale i komplexní zpravodajství z regionů,“ uvedl Jan Schöppel, ředitel marketingu Telly.

Stanici A 11 tak nyní mohou diváci sledovat na všech platformách mimo O2 TV.

„V televizi A 11 představujeme průběžně nové formáty, které doplňují již etablované pořady jako denní show Dobrý večer s A 11 nebo Polibte si preference, Vtipkování, Byznys na vrcholu, Na vysoké noze, Pan Kmín uvádí nebo Pozor vlak,“ doplnil Jan Kulich, ředitel strategického rozvoje mediální skupiny A 11.

Od konce ledna zařadila A 11 hudebně zábavnou late night show moderátora Michaela Viktoříka alias Vrtulníka Michaela V. Pořad se jmenuje Michael V. Show, vysílá se od 22:15.  

Každý čtvrtek se od 20:15 vysílá také nový pořad Na vysoké noze s moderátorkou Veronikou Farářovou. Nahlíží do soukromí celebrit.

-mav-