Tipsport uvádí kampaň k MS v biatlonu, přenosy i na TV Tipsport

středa, 7. února 2024, 12:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Biatlonové mistrovství startuje ve středu 7. února a sázková společnost Tipsport jako hlavní partner Českého biatlonu uvádí svou kampaň. Sledování závodů umožní i na TV Tipsport.

Vizuál kampaně Tipsportu, zdroj: Tipsport

Vizuál kampaně Tipsportu, zdroj: Tipsport

Přímé přenosy ze všech závodů Mistrovství světa v Novém Městě na TV Tipsport, sponzoring v ČT, mimořádná kurzová nabídka na biatlon, zapojení komunity sázkařů do biatlonového dění, soutěže nebo rozhovory s českými hvězdami. Uvedené aktivity přinese Tipsport jako hlavní partner Českého biatlonu.

Tipsport zdůrazňuje své partnerství s Českým biatlonem a jeho tvářemi ve sponzorských vzkazech s Markétou Davidovou a Michalem Krčmářem, které podporuje v rámci individuálního sponzoringu. Ty běží od 6. února během MS na ČT sport, která vysílá exkluzivně celý šampionát. „Sponzoráky jsme natočili s výrazným přispěním realizačního týmu biatlonové reprezentace v prostředí závodů v Oestersundu a Ruhpoldingu. Zároveň budeme během šampionátu skrze speciální formát komunikovat kurzovou nabídku u každé střelby,“ říká Michal Kramer, vedoucí marketingové komunikace Tipsportu.

Bookmakeři Tipsportu připravují na biatlonové MS kurzové nabídky. S mobilní aplikací si lze vsadit i přímo na stadionu. Novinkou pro klienty je možnost sledovat všechny závody Mistrovství světa živě na TV Tipsport.

Sponzorský vzkaz k MS v biatlonu, zdroj: Tipsport

Tipsport uzavřel spolupráci s Českým svazem biatlonu na tři sezóny v listopadu 2023. Stal se hlavním partnerem mužské i ženské biatlonové reprezentace. V rámci individuálního sponzoringu podporuje tři české sportovce Markétu Davidovou, Michala Krčmáře a Terezu Voborníkovou. Je jednou z prvních sázkovek na světě, které se podařilo do biatlonu vstoupit. „Podporujeme biatlon na všech úrovních, ale je jasné, že Mistrovství světa 2024 v Novém Městě na Moravě je nejvýznamnější událostí naší spolupráce,“ komentuje aktivity kolem biatlonu vedoucí sponzoringu Tipsportu Martin Ptáčník.

-mav-