Tváří funkčních nápojů DrWitt se stává lezec Adam Ondra

čtvrtek, 15. února 2024, 10:00 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Značka vitaminové minerální vody DrWitt navazuje spolupráci s českým lezcem Adamem Ondrou. 

Adam Ondra, zdroj: FB Adam Ondra

Adam Ondra, zdroj: FB Adam Ondra

DrWitt, vitaminová minerální voda, navazuje spolupráci s českým lezce Adamem Ondrou. Čtyřnásobný mistr světa se objeví na obalech nápojů, na televizních obrazovkách, v online médiích i outdooru. Komunikace poběží rovněž v místě prodeje. Partnerství je zatím uzavřeno na dobu dvou let. 

Podle Zdeňka Růžka, senior brand manažera ve společnosti Maspex, do jejíhož portfolia DrWitt patří, ztělesňuje Adam Ondra filozofii značky, která má za cíl podporovat aktivní životní styl. „Mimo jiné díky dlouhodobé spolupráci se sportovci se nám podařilo úspěšně vstoupit do nové kategorie. Spolupráce s Adamem Ondrou je dalším logickým krokem v naší strategii, v rámci, které se chceme i výrazněji spojovat se stále populárnějším sportem,“ říká Růžek.

„Mám radost i z toho, že se kromě spolupráce se mnou DrWitt rozhodl podpořit také české lezení obecně, když se stal partnerem Světového poháru, který se bude v září konat v Praze. K podpoře domácího publika se tak automaticky přidá i můj partner, což je vždycky příjemné. Věřím, že spojení mezi DrWittem a českým lezením bude maximálně přínosné pro obě strany,“ dodává Ondra.

„Lezení je dynamický sport, který je mezi fanoušky stále populárnější. A stejně vnímáme značku DrWitt v segmentu sportovních nápojů. Tohle spojení je přirozené a může výborně fungovat pro obě strany,“ říká Petr Hercík, předseda představenstva agentury Sport Invest Marketing, která zastupuje Ondru a zároveň je marketingovým partnerem Světového poháru v boulderingu v Praze.

DrWitt se již dříve spojovala s několika sportovci, například s hokejistou Jaromírem Jágrem či slovenským fotbalistou Markem Hamšíkem. V posledních dvou sezonách byla značka dodavatelem nápojů pro českou hokejovou reprezentaci a tuto roli má stále v Extralize ledního hokeje, jejíž je oficiálním partnerem.

-stk-