Becherovka uvádí kampaní novinku Orange & Ginger

úterý, 19. března 2024, 14:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nový produkt Becherovka Orange & Ginger podporuje značka od 18. března kampaní.  

Klíčový vizuál k podpoře novinky Becherovka Orange & Ginger, zdroj: Becherovka

Klíčový vizuál k podpoře novinky Becherovka Orange & Ginger, zdroj: Becherovka

Becherovka přináší na trh nový produkt Becherovka Orange & Ginger, který od 18. března komunikuje reklamní kampaní. Hlavní roli v ní hrají použité ingredience. 

„Chtěli jsme vytvořit spot, který diváka doslova ponoří do víru chutí nové Becherovky Orange & Ginger, hlavní roli tak hrají právě použité ingredience, tedy pomeranč, bylinky a zázvor,“ komentuje nový spot Pavel Geschmay, marketing manager Jan Becher Pernod Ricard.

Kampaň bude k vidění minimálně do konce května v televizi, outdooru, printu, na internetu a sociálních sítích. Reklamní spot kombinuje reálné natáčení s CGI záběrem. Pod kreativou je opět podepsána agentura YYY agency. Produkci zajistila společnost Creative Embassy. Režie se ujal Prokop Motl. Autorem hudby je Karel Havlíček. A postprodukce je dílem Punctum images

Likér z řady Fruits & Herbs je založen na kombinaci bylin a ovoce. Přes nižší obsah alkoholu a ovocnou složku chce novinkou Becherovka oslovit i nové spotřebitele. Motiv na etiketě odkazuje na přírodu a autentickou chuť použitých ingrediencí, přičemž design ve spojení s ikonickou plochou lahví navazuje na Becherovku Original.

-stk-