Dentsu připravuje Bootcamp pro studenty marketingu

středa, 27. března 2024, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Dentsu během posledního dubnového víkendu otevře své brány studentům marketingových oborů. 

Zdroj: Dentsu

Zdroj: Dentsu

Poslední dubnový víkend bude mít více než 40 studentů marketingových oborů příležitost bezplatně si v agenturní skupině Dentsu vyzkoušet, co obnáší práce v reklamním průmyslu pod dohledem expertů z oboru.

„Loňský nultý ročník nám ukázal, že je to rozhodně akce, které se chceme i do budoucna věnovat,“ říká Jiří Vítek, Head of Media Dentsu Czech Republic, který převzal nad celou akcí záštitu. „Kromě praktických znalostí i nezapomenutelných zážitků si studenti odnesou také dobré kontakty, protože mimo samotné praxe je v programu vyčleněno místo i pro networking se zkušenými marketingovými matadory i uznávanými experty.“

Během víkendu studenti zažijí opravdovou práci v agentuře. Od prvotního briefu, přes týmový brainstorming, strategii, až po samotné vypracování a prezentaci před klientem. Prostřednictvím praktických workshopů si budou moci vyzkoušet všechny marketingové disciplíny a také přispět k něčemu dobrému. Zadání, které budou vypracovávat a které se v případě úspěchu opravdu zrealizuje, totiž připraví Potravinová banka, nezisková organizace, která shromažďuje potraviny a distribuuje je odběratelským dobročinným organizacím, které je následně distribuují lidem v nouzi, především seniorům, rodinám s dětmi, matkám samoživitelkám a lidem bez domova. 

Do programu Dentsu Bootcamp se mohou hlásit vysokoškolští studenti marketingu, reklamy a příbuzných oborů z celé České republiky. Účast je pro všechny zdarma, pro mimopražské bude připraveno také ubytování. Zájemci se mohou hlásit prostřednictvím formuláře na https://dentsu.cz/bootcamp, přičemž hlavními kritérii výběru bude zaslaný životopis a motivační text. Uzávěrka přihlášek je 20. dubna 2024.

-stk-