Disney+ vyrazila do boje o hudební fanoušky

středa, 20. března 2024, 07:10 TV MediaGuru

Kromě nového koncertního filmu globální hvězdy Taylor Swift upozorňuje streamingová služba na přítomnost řady dalších titulů.

Hudební film Happier Than Ever: A Love Letter To Los Angeles z roku 2021 je k dispozici na Disney+

Hudební film Happier Than Ever: A Love Letter To Los Angeles z roku 2021 je k dispozici na Disney+

Vytěžit ze zájmu o více než tříhodinový záznam koncertního filmu Taylor Swift: Eras Tour (Taylor's Version) chce aktuálně streamingová služba Disney+. Ta v uplynulých dnech viditelně zacílila zejména na hudební fanoušky. V den páteční premiéry tohoto titulu dokonce došlo dočasně k přejmenování položek dlaždic, které nesly název jednotlivých alb americké ikony současné mainstreamové scény. Jako bonus pak doplnila koncertní film půlhodinová Akustická sada.

V katalogu Disney+ najdou předplatitelé také dokument Taylor Swift: Folklore, Setkání ve studiu Long Pond. Na hlavní stránce služby se objevila speciální kategorie Hudební ikony, kde jsou k dispozici mj. vystoupení hvězd, jako jsou Elton John, U2, Imagine Dragons nebo Billie Eilish. Některé tituly se dokonce objevily na hlavní stránce i na úvodních dlaždicích. Jedním z nich je právě film od Billie Eilish z roku 2021 Happier Than Ever: Milostný dopis věnovaný Los Angeles.

Disney+ s nabídkou pro hudební fanoušky nekončí. Kromě titulů, které má v nabídce, chystá i další. Jedním z odhalených je čtyřdílný dokumentární seriál Thank You, Good Night: Příběh Bon Jovi. Jde o čtyřdílný dokument, jehož všechny díly budou dostupné 26. dubna pouze na Disney+. Na českém trhu si služba letos připomene dva roky. 

Taylor Swift: Eras Tour bude na Disney+ od půlky března

čtvrtek 8. února 2024

-lukpol-