Golf Club Mstětice na sociální sítě volí Bistro Social

neděle, 17. března 2024, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sociální sítě Golf Clubu Mstětice bude spravovat agentura Bistro Social, ambasadorkou bude Jana Melichová. 

Zdroj: Golf Club Mstětice

Zdroj: Golf Club Mstětice

Golf Club Mstětice si po zkušebním období zvolila na správu sociálních sítí vybrala agenturu Bistro Social ze sítě Dentsu. Náplní tohoto partnerství je vytváření obsahu pro sociální sítě a strategií, které mají přesah i do dalších marketingových kanálů. Do správy bude spadat komunikace na Facebooku a Instagramu včetně placených kampaní. 

„Cílem společné práce bude zvýšení povědomí o klubu nejenom mezi potenciálními hráči a nadšenci do tohoto sportu, ale také i širokou veřejností, kteří doteď o hraní golfu ani zdaleka neuvažovali,“ komentuje Natálie Malcová, Head of Social agentury Bistro Social, a dodává: „Zároveň ale chceme dodat profilům prostřednictvím vlastní originální produkce jednotnou identitu, díky níž bude na sociálních sítích v záplavě dalších golfových stránek jasně rozpoznatelná.“ 

Bistro Social bude rovněž akcentovat dlouhodobý záměr golfového klubu, jímž je vytvoření mimořádně profesionálního prostředí pro obchodní partnery a jejich projekty.

Se začátkem golfové sezony představuje Golf Club Mstětice také svého nového ambasadora. Patronkou jeho Golfové akademie se stává profesionální golfistka a několikanásobná mistryně České republiky Jana Melichová. „Když jsme hledali tvář našeho golfového klubu, byla Jana v podstatě od začátku favoritkou,“ přibližuje výběr Jaroslav Kuracina, Prezident & Golf Resort Director, a dodává: „Ztělesňuje novou generaci silných a sebevědomých hráček, které jsou jako osobnost inspirací a vzorem pro naši mladou členskou základnu a živoucím důkazem, že tvrdou prací a vírou v sebe hráč může dosáhnout i nejvyšších cílů.“ 

Prezentaci Jany Melichové na sociálních sítích golfového klubu bude mít ve správě rovněž agentura Bistro Social. Zaměří se na práci s golfovou mládeží a propagaci Golfové akademie, ale nebudou chybět ani tipy pro samotné hráče, to vše laděné do uvolněné a zábavné formy. Jana se začne na sociálních sítích Golf Clubu Mstětice objevovat na začátku dubna a spolupráce bude pokračovat po celou sezonu 2024. 

Jana Melichová se stává ambasadorkou Golf Clubu Mstětice, zdroj: Golf Club Mstětice.

Jana Melichová se stává ambasadorkou Golf Clubu Mstětice, zdroj: Golf Club Mstětice.

-stk-