Habánské sklepy se v nové kampani vrací ke kořenům

středa, 13. března 2024, 09:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nová kampaň značky Habánské sklepy od WMC Grey má za cíl zvýšit u spotřebitelů znalost značky v rámci segmentu vín.

Zdroj: Bohemia Sekt

Zdroj: Bohemia Sekt

Na začátku března spustila společnost Bohemia Sekt novou kampaň pro svou značku vín Habánské sklepy. V té se prostřednictvím Habánských zákonů vrací k samotnému původu a esenci značky. Kampaň má za cíl zvýšit u spotřebitelů znalost značky v rámci segmentu vín.

Komplexní kampaň odstartovala na začátku března televizním spotem. Ten bude postupně doplněn o digitální formáty, rádiový spot a komunikaci v místě prodeje. Koncept i strategie byly vytvořeny ve spolupráci s kreativní agenturou WMC Grey.

Zdroj: Bohemia Sekt

„Cílem komunikační kampaně je upevnit pozici značky Habánské sklepy jako jedničky na trhu tichých vín. Vyprávíme příběh o tajemství vín z Habánských sklepů, které jsou zakořeněna v moravské půdě a v Habánských zákonech, jež se předávají z generace na generaci. Je to příběh o mistrovství, úctě k půdě i révě a habánském dědictví, díky kterému vznikají i dnes v Habánských sklepích jedinečná vína s neopakovatelným charakterem,“ říká Ondřej Čabrada, brand manažer společnosti Bohemia Sekt.

„Vydáváme se na cestu historií a sledujeme postupné předávání Habánských zákonů. Myslím, že se skvěle povedlo vystihnout tajemnou a epickou atmosféru, a udat tak tonalitu značce Habánské sklepy,” dodává ke spotu kreativní ředitel WMC Grey David Suda.

-mav-