Hořínková odešla z CNC, je v komunikačním týmu ČSOB

středa, 13. března 2024, 12:10 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Monika Hořínková opustila komunikaci Czech News Center a zamířila do komunikačního týdnu ČSOB. V něm dochází k několika změnám.

Monika Hořínková, zdroj: ČSOB

Monika Hořínková, zdroj: ČSOB

V komunikačním týmu ČSOB dochází od března ke změnám. Jeho novou členkou se stane Monika Hořínková. V minulosti pracovala jako novinářka a do ČSOB přechází z mediálního domu Czech News Center, kde se starala o jeho kompletní komunikaci, tvorbu strategie a zajišťování interní komunikace.

Spolupracovat bude s Kateřinou Dudášovou, Michaelou Průchovou a Petrem Milatou. Z týmu ČSOB naopak odchází Pavla Kuklová a Patrik Madle.

 

„Věříme, že nové nastavení fungování komunikačního týmu povede ke zvýšení efektivity a zkvalitnění všech komunikačních procesů, a to jak interně, tak směrem k zástupcům médií i našim externím klientům a odrazí se pozitivně v jejich spokojenosti,“ říká Kateřina Dudášová, manažerka týmu komunikace ve skupině ČSOB.

„Ráda bych poděkovala Pavle Kuklové a Patrikovi Madlemu, kteří se zásadním způsobem podíleli na fungování naší extermí komunikace. Pavla i Patrik se budou dále věnovat svému kariérnímu rozvoji mimo skupinu ČSOB a já jim ve jménu celého týmu přeji to nejlepší,“ doplňuje Kateřina Dudášová.

-mav-