Ivana Šedivá nastupuje do společnosti Czechitas

čtvrtek, 21. března 2024, 11:30 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Na pozici Brand Engagement Officer společnosti Czechitas přichází Ivana Šedivá.

Ivana Šedivá, zdroj: Czechitas

Ivana Šedivá, zdroj: Czechitas

Do společnosti Czechitas přichází Ivana Šedivá, s téměř 30 lety zkušeností ve vrcholných pozicích společností, jako jsou McDonald’s nebo Johnson & Johnson, i například spolupráci s Google for Startups. Přichází na pozici Brand Engagement Officer, v níž se zaměří na budování značky. 

„Vize zakladatelek je mi velmi blízká. Sama jsem mj. vystudovala umělou inteligenci, takže vím, že IT a technické obory prostě jsou i pro ženy. Česko ženy v IT potřebuje a ty, které sebraly odvahu, dělají skvělou věc i pro sebe a své rodiny. Dřív jsem nevěděla, že Czechitas dává díky podporovatelům dotované ceny kurzů, a i já moc ráda pomůžu svými zkušenostmi k tomu, aby se do IT dostalo co nejvíc žen,“ říká Ivana Šedivá.

Ivana Šedivá byla členkou boardů několika nadnárodních společností. Její zodpovědnosti většinou zahrnovaly tvorbu a implementaci růstových strategií. Jako profesionální mentorka nyní pomáhá lídrům v organizacích i zakladatelům firem. Její expertní témata zahrnují leadership, diverzitu, firemní kulturu, marketing, public speaking, ovlivňování a vyjednávání. Vzdělání má v oblasti umělé inteligence, obchodu a žurnalistiky. Je členkou advisory boardu UNYP, spolupracuje s VŠE a přednáší. 

-stk-