Kamlarová a Růžička se posouvají na klíčové pozice v Ressolution

středa, 13. března 2024, 06:55 Aktuality, Výzkum, Lidé MediaGuru

Expertní výzkumný tým agentury Ressolution Group rozšiřují Kristýna Kamlarová a Vojtěch Růžička. 

Kristýna Kamlarová a Vojtěch Růžička, zdroj: Ressolution Group

Kristýna Kamlarová a Vojtěch Růžička, zdroj: Ressolution Group

Na pozici Head of Data & Insights agentury Ressolution Group nastupuje Kristýna Kamlarová. Novým Head of Research Operations se stal Vojtěch Růžička. 

Kristýna Kamlarová ve výzkumné agentuře dosud působila na pozici Research Operations Lead a spolu s Růžičkou vedla bezmála dvacetičlenný tým zpracování výzkumů. Od března se posouvá do nové role Head of Data & Insights, kde se bude hlouběji soustředit na odbornou interpretaci dat, jejich vizualizaci a zavádění inovací ve zpracování výzkumů. Bude také v užším kontaktu s klienty. Kristýna působí ve výzkumném oboru více než pět let. 

Vojtěch Růžička od března rozšiřuje svoji agendu a z nové pozice Head of Research Operations dále povede tým zpracování výzkumů, který je v současnosti největším v celé agentuře. Kromě širší supervize kvantitativních klientských projektů po jejich metodické a technické stránce se bude nadále soustředit zejména na složitá datová řešení. V oboru výzkumu trhu Vojta působí bezmála deset let.

K vedení týmu zpracování se připojuje také Tereza Lengsfeldová jakožto zástupce v roli Research Operations Managera. Podpoří Růžičku v jeho nové pozici. V oboru pracuje pět let.

-stk-