Komunikaci společnosti Seyfor nově řídí Marek Steiger

úterý, 5. března 2024, 11:25 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Novým ředitelem komunikace společnosti Seyfor, poskytující firemní ICT řešení, se stal Marek Steiger. 

Marek Steiger, zdroj: Seyfor

Marek Steiger, zdroj: Seyfor

Seyfor, evropský poskytovatel firemních ICT řešení, má nového ředitele komunikace. Stal se jím Marek Steiger. V rámci přípravy a realizace komunikačních aktivit bude spolupracovat s agenturou FYI Prague.

Ve společnosti Seyfor, která prošla v roce 2022 kompletním rebrandingem, se chce Steiger zaměřit především na stabilizaci a posílení pozice dodavatele ICT služeb. Kromě toho je jeho cílem posilování klíčových produktů společnosti, ke kterým patří online fakturační služba iDoklad, podnikový systém Money ERP a další řešení zaměřená například na oblasti datové analytiky, IT infrastruktury, CRM systémů či posilování kybernetické bezpečnosti. 

„Chci ukázat firmám i lidem v nich inspirující příběh firmy i jejího zakladatele Martina Cíglera, přínosy související s využíváním moderních technologií i upozorňovat na možnosti předcházení rizik spojených s nebezpečími číhajícími v kyberprostoru,“ říká Marek Steiger.

Kromě nové pozice v Seyforu si Marek Steiger zachovává i dosavadní post šéfa brandu a komunikace v sesterských společnostech Imper a Mediaboard (dříve Monitora). Dříve působil jako šéf externí komunikace ve Vodafonu, 14 let pracoval  v Zoo Praha, kde měl na starosti programové a vzdělávací aktivity, věnoval se rozvoji marketingové komunikace i obchodních projektů. V rámci svých dalších aktivit se věnuje pedagogické činnosti se zaměřením na etologii a životní prostředí.

Obrat společnosti Seyfor roste čtyři roky po sobě meziročně o 30 %, zaměstnává nyní přes 1700 lidí a obsluhuje zákazníky ve 38 zemích. Mezi klienty využívající české softwarové řešení patří například E.ON Česká republika, finská celní správa, Zentiva, Tatra Trucks , Marius Pedersen, Business Lease a další. 

-stk-