Kreativu ve Story TLRS nově vede Rado Jankovič

pondělí, 18. března 2024, 17:50 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Novým kreativním ředitelem agentury Story TLRS se stává Rado Jankovič. 

Zleva: Petr Němec (Account Director), Adéla Marešová (CEO), Radoslav Jankovič (Creative Director), Dominika Opatřilová (Content Director), zdroj: Story TLRS

Zleva: Petr Němec (Account Director), Adéla Marešová (CEO), Radoslav Jankovič (Creative Director), Dominika Opatřilová (Content Director), zdroj: Story TLRS

Do čela kreativy agentury Story TLRS nastupuje Rado Jankovič, který přichází z Momentum. Pod jeho vedením se chce agentura ze skupiny Near & Dear nově vydat na cestu moderního storytellingu. 

Jankovič popisuje současný směr agentury jako staronový návrat ke kořenům. Moderní storytelling vnímá jako vyprávění, kterého je člověk součástí: „Spousta značek dělá zajímavé věci, ale neumí o tom mluvit. Ano, zdokumentují to, pověsí na sociální sítě a v lepších případech možná i zapromují. Jenže v té chvíli je to jen jedna informace z milionu. Doba je rychlá, pozornost vrtkavá a nejefektivnější způsob, jak zaujmout, vždycky byl a bude dobrý příběh, který vás dokáže vtáhnout do děje.“ Podle něj je potřeba být flexibilnější a předvídat kroky konkurence. „Naším cílem je udělat z diváka spoluautora. Chceme vyprávět příběhy, které nebude sledovat, ale žít. Ať už na úrovni značky, prostřednictvím kampaně, influencerů či specifické aktivace, nebo jako leitmotiv always on obsahové strategie. Příběh je zkrátka alfou a omegou našeho vesmíru,” doplňuje Jankovič. 

Rado Jankovič vedl poslední dva roky kreativu v agentuře Momentum, jež patří do sítě McCann Worldgroup. Předtím více než 10 let působil v agentuře Triad Advertising, v níž začínal na Slovensku. 

Kromě Jankoviče do nových rolí v agentuře nastupují také Dominika Opatřilová jako Content Director a Petr Němec, který od nového roku zastává pozici Account Directora.

-stk-