Lemur i Zlatý středník prodlužují uzávěrku pro přihlášky

středa, 27. března 2024, 07:05 Aktuality, PR MediaGuru

Dvě soutěže hodnotící komunikační projekty prodloužily termíny pro podávání přihlášek. 

Zdroj: PR Klub

Zdroj: PR Klub

Soutěže Lemur a Zlatý středník se rozhodly prodloužit termíny pro podávání přihlášek. Uzávěrka Lemura je do 12. dubna, Zlatý středník ji má 16. dubna

Česká cena za PR – Lemur, kterou pořádá APRA, letos vyhlásila svůj 19. ročník. Zadavatelé i agentury mohou přihlašovat své projekty do celkem 24 kategorií, rozčleněných do tří skupin: Komunikační disciplíny, Oborové kategorie a Komunikační nástroje. Za nejcennější se pokládá ocenění ve skupině Komunikační disciplíny, vítězové těchto kategorií kromě sošky Lemura získají zdarma přihlášku do prestižní mezinárodní soutěží SABRE Awards, která je partnerem České ceny za PR. Přihlášené práce bude hodnotit 60 porotců, rozdělených do sedmi odborných porot. Vyhlášení proběhne 20. června v galerii DOX. 

Soutěž Zlatý středník, kterou již 22 let organizuje PR Klub, nabízí přihlášení do 20 hlavních a 9 oborových kategorií. Posuzování přihlášek proběhne během května a června, kdy je ohodnotí 19 porot, složených z téměř 120 porotců. Novinkou je Grand Prix Měření efektivity a posílení bodové váhy tohoto kritéria napříč kategoriemi. Dále bude ještě porotou udělena Grand Prix v kategoriích Projekt roku a Nejlepší agentura, připravena bude i trofej pro držitele Grand Prix Talent a Osobnost roku. Slavnostní vyhlášení se uskuteční opět v září. Vybrané oceněné práce se mohou zúčastnit mezinárodního klání World Public Relations and Communication Awards. 

-stk-