Lux TV představila upravenou Smart TV aplikaci

pondělí, 25. března 2024, 16:00 Aktuality, TV MediaGuru

Aplikace slovenské náboženské stanice Lux TV, která je k dispozici pro některá zařízení, doznala drobných grafických změn.

Prostředí aplikace slovenské stanice Lux TV pro Android TV

Prostředí aplikace slovenské stanice Lux TV pro Android TV

V průběhu března se divákům náboženské stanice Lux TV ze Slovenska představila upravená grafická podoba její Smart TV aplikace. K dispozici je například pro zařízení s operačním systémem Android TV, což jsou nejen některé televizory, ale také multimediální centra. Upravena je podoba menu v levé části obrazovky, kdy dříve byla vybraná položka velmi špatně viditelná. Po aktualizaci je zvýrazněná část menu v šedivé barvě.

V menu jsou k dispozici kromě úvodní stránky také položky Program, Kategorie, Vyhledávání, ale také Podcasty. Jedním z plusů této aplikace je možnost sledování živého vysílání slovenské náboženské televize, tedy bez nutnosti vázanosti na některého z operátorů placené televize.

Lux TV je k dispozici volně například i na satelitu Astra 3B, kde působí i operátor Skylink. Na rozdíl od TV Noe je zde slovenská náboženská televize k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu.

-lukpol-