McDonald’s uvádí spolu s Forejtem nové Maestro burgery

úterý, 12. března 2024, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

McDonald’s vrací do nabídky Maestro burgery. Na nové limitce opět spolupracoval se šéfkuchařem Přemkem Forejtem. 

Zdroj: McDonald's

Zdroj: McDonald's

McDonald’s opět uvádí Maestro burgery, jejichž nová receptura vznikla pod taktovkou šéfkuchaře Přemka Forejta. Ten připravil menu s hovězím a kuřecím masem, které doplňuje slanina, čedar, salát, okurky, sušená rajčata a dvě omáčky – McBacon a Tomato Chargrill. Kuřecí je marinováno v podmáslí. 

Maestro burgery, které budou k dostání ve všech českých a slovenských restauracích značky po dobu šesti týdnů, patří podle marketingového ředitele McDonald's pro Česko, Slovensko a Ukrajinu Martina Troupa k oblíbeným zpestřením nabídky: „Prémiové produkty mají zákazníci rádi. Přináší výjimečný chuťový zážitek, a to díky pro unikátním ingrediencím McDonald's, zároveň zůstávají cenově dostupné.“ Burgery doplňují také fingers food: „Tentokrát jde o Nacho čedarové trojúhelníčky. Součástí limitované edice jsou i Rustic Fries, které můžete vyzkoušet se sezonní Deluxe omáčkou,“ dodává.

S Přemkem Forejtem spolupracuje McDonald's od roku 2022, kdy fanoušky na sítích nechal například nahlédnout pod pokličku restaurací, dodavatelů i zpracovatelů. Rovněž pro značku natočil video „Mc'n'Roll“. 

Forejt v outfitu z žemlí hraje pro McDonald’s na potraviny

středa 17. srpna 2022

-stk-