Media Bohemia uvedla streamové rádio Blaník Oldies

pondělí, 11. března 2024, 11:45 Aktuality, Rádio MediaGuru

Media Bohemia rebrandovala o prvním březnovém víkendu speciální streamové rádio Oldies na Blaník Oldies.

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Začátkem března spustilo Rádio Blaník ze skupiny Media Bohemia své druhé speciální webové rádio – je jím rebrandované Oldies rádio na Blaník Oldies. Vysílá bez reklam, hraje hudební výběr 60. až 80. let. Doposud stanice evidovala kolem 200 tis. spuštění měsíčně, po změně očekává skupina Media Bohemia nárůst.

„V programu se pravidelně objevují například kapely Beach Boys, Beatles, Foreigner, ABBA, ale třeba i Louis Armstrong, Tina Turner, Rolling Stones, Kim Wilde a spousta dalších. A k tomu nezapomínáme ani na ty největší české legendy. Posluchači si tak užijí zlaté a nestárnoucí hity od Olympicu, Petra Nováka, Katapultu, Vladimíra Mišíka a řady jiných,“ uvádí Daniel Rumpík, programový ředitel Rádia Blaník.

Stanice navazuje na tradici Oldies rádia, které po obsahové a marketingové stránce doplňují prvky značky Rádia Blaník. „U Oldies rádia evidujeme kolem 200 tis. spuštění měsíčně. Věříme, že rebranding streamové stanice a propojení s Rádiem Blaník přinese navýšení počtu spuštění,“ říká Martina Bartl, CDO skupiny Media Bohemia.

-mav-