Nova International zmizela z videotéky Voyo v Česku

středa, 27. března 2024, 11:10 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Nova, jejíž verze je určena pro distribuci zejména na sousedním Slovensku, už není k dispozici pro předplatitele videotéky na českém trhu.

Na Nova International lze vidět například i archivní díly seriálu Ulice. Foto: TV Nova

Na Nova International lze vidět například i archivní díly seriálu Ulice. Foto: TV Nova

Skupina Nova už nenabízí svůj vlajkový kanál ve verzi International prostřednictvím vlastní online videotéky Voyo.cz. Program byl v uplynulých dnech z elektronického programového průvodce odstraněn.

V České republice tak mohou předplatitelé Voyo sledovat v kategorii Živě stanice Nova, Nova Cinema, Nova Action, Nova Fun, Nova Lady, Nova Gold, Nova Sport 1, Nova Sport 2, Markíza International a TN Live. Nova Sport 3 až Nova Sport 6 zařazeny nejsou.

Požádali jsme o vyjádření TV Nova, zveřejníme ho, jakmile bude k dispozici.

Nova International je verzí TV Nova určenou pro distribuci na mezinárodních trzích, v tomto případě Slovensko. Vznikla jako odpověď na poptávku tamních operátorů po pořadech českého komerčního programu. Za stejným účelem působí v České republice Markíza International. Rozdíl mezi Novou a Novou International je zásadní. Druhá ze zmíněných stanic nenabízí akviziční tituly (filmy a seriály) a orientuje se výhradně na tvorbu daného vysílatele.

-lukpol-

Voyo na Slovensku dočasně zařadí stanice Nova Sport 5 a 6

pátek 23. února 2024

Na Voyo je se všemi díly ke zhlédnutí série Případ Stodolovi

pátek 15. března 2024