Oriflame spouští kampaň, má nový věrnostní program

středa, 20. března 2024, 06:55 Aktuality, Reklama, Marketing MediaGuru

Oriflame představuje reklamní kampaň „Reach your happy place“ a spolu s ní i nový věrnostní program pro zákazníky.

Venkovní reklama značky Oriflame, zdroj: Oriflame

Venkovní reklama značky Oriflame, zdroj: Oriflame

Švédská kosmetická společnost Oriflame startuje novou marketingovou kampaň „Reach your happy place“ („Tvůj život, tvůj styl, tvé šťastné místo – Oriflame“). Reaguje na současný životní styl a klade důraz na well-being i udržitelnost. Spolu s ní představuje i nový věrnostní program. 

Kampaň využívá venkovních ploch v menších městech. Součástí klíčového vizuálu je ikonický produkt – „zázračný kelímek“

Věrnostní program je výsledkem nové strategie, která se zaměřuje na podporu zákaznického segmentu a jeho loajality. Tento model už představilo například Portugalsko, Bulharsko, Slovensko a další země, ve kterých Oriflame působí. „Nabízíme našim zákazníkům řadu odměn, kterými jim chceme poděkovat za to, že jsou s nám,“ řekla Jessica Andersson, generální ředitelka Oriflame ČR.

Program je určen pro nové zákazníky, kteří chtějí nakupovat online na e-shopu. Každý nový zákazník získá 15% slevu na první objednávku, která se načte při placení. Kromě toho má podle výše objednávky nárok na kosmetický dárek. Navíc je možné získat zakoupením některých konkrétních produktů dopravu zdarma. Odměnou za věrnost je 15% cashback při každé objednávce. Peníze, které se načtou do Oriflame peněženky, lze uplatnit při placení další objednávky během následujících tří kampaní. Slevu až ve výši 50 % za nákup mohou zákazníci získat i za doporučení. Čím více bude nových zákazníků, kteří na základě doporučení provedou objednávku, tím větší sleva se načte v peněžence Oriflame. Kumuluje se stejně jako cashback.

-stk-