PR komunikaci závodům Spartan zajistí Konektor

středa, 6. března 2024, 06:35 Aktuality, PR MediaGuru

Český závod Spartan nově spolupracuje v oblasti PR komunikace s agenturou Konektor. 

Zdroj: Spartan

Zdroj: Spartan

Závody Spartan nově navázaly spolupráci s komunikační agenturou Konektor, která má na starosti lifestylovou komunikaci. Jejím cílem bude rozšířit povědomí o extrémním překážkovém závodu a rozbít obavy, které veřejnost odrazují od účasti. 

Konektor bude v průběhu spolupráce zajišťovat kompletní služby v oblasti Public Relations. Na starosti bude mít media relations, monitoring médií či krizovou komunikaci. Dále bude pro Spartan vyhledávat komunikační příležitosti, mít na starosti produktové PR a mediální partnerství. 

„Od spolupráce s Konektorem si slibujeme zejména rozšíření povědomí o Spartan závodech, zviditelnění úspěchů našich elitních sportovců a snížení obav veřejnosti od účasti v závodu. Naším cílem je zvednout lidi ze židle a pomoct jim vystoupit z komfortní zóny. Konektor nám má pomoct s předáním naší mise společnosti,“ komentuje Tereza Šolcová, CEU Managing Director Spartan Central Europe. 

Témata, na která se společně s Konektorem Spartan zaměří, budou trénink, výživa, focus a komunita. Součástí spolupráce bude také zapojení odborníků, jako jsou sportovní kouči, trenéři, doktoři, psychologové, dále zapojení organizátorů akce a úspěšných absolventů či skalních fanoušků těchto oblíbených závodů, kteří mluví o tom, co jim tento závod dal. 

-stk-