PR pro Mero ČR a SLL zajistí agentura AMI Communications

pátek, 15. března 2024, 13:05 Aktuality, PR MediaGuru

PR společnosti Mero ČR a Svazu léčebných lázní bude mít na starosti agentura AMI Communications.

Zdroj: Mero ČR

Zdroj: Mero ČR

Agentura AMI Communications rozšiřuje portfolio klientů o nové spolupráce. PR servis a strategickou komunikaci bude nově zajišťovat pro společnost Mero ČR, výhradního dovozce ropy do České republiky a provozovatele dvou českých ropovodů IKL a Družba.   

Energetická soběstačnost a bezpečnost jsou dnes zásadním tématem. Jsme rádi, že budeme mít příležitost vysvětlovat kroky, které společnost Mero činí, aby zajistila spolehlivé dodávky ropy do České republiky. Věříme totiž, že otevřená a systematická komunikace je klíčovou kompetencí i pro státní společnosti,“ uvádí Martin Ayrer, Senior consultant AMI Communications, jehož tým má klienta na starosti.          

Dalším klientem se stal Svaz léčebných lázní České republiky (SLL), které sdružuje klíčové léčebné lázně v zemi a je členem Evropského svazu lázní (ESPA). Cílem spolupráce s AMI je zdůraznit význam lázeňství pro prevenci civilizačních chorob a ukázat, že pobyt v lázních má smysl pro každého. V oblasti zdravotnictví získala AMI nového klienta Prague Fertility Center, dále nově spolupracuje s Groupe SEB, pod který patří značky jako Krups, Rowenta, a Tefal.

-stk-