Síť kaváren The Miners kampaní podpoří věrnostní klub

úterý, 19. března 2024, 17:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

The Miners spouští kampaň, jež propaguje věrnostní kartu The Miners Coffee Club. 

Zdroj: The Miners

Zdroj: The Miners

Kavárenský řetězec The Miners startuje kampaň propagující vlastní věrnostní kartu The Miners Coffee Club. Majitelé karty se stávají členy klubu, což jim umožní čerpat výhody, například získat kávu zdarma nebo dárky z katalogu odměn.

V rámci kampaně využívá řetězec video s instrukcemi, jak se do klubu přihlásit a sbírat body za každý nákup. Zákazník v kterékoliv kavárně The Miners pomocí QR kódu vyplní registrační formulář a může začít čerpat výhody. Virtuální klubovou kartu lze po registraci přidat do peněženky Apple nebo Google nebo použít z e-mailu. Za každou korunu z nákupu klient získá jeden bod. Za nasbírané body si může vybírat z katalogu odměn. 

„Katalog odměn nabízí zákazníkům celou řadu možností, jako jsou sáčky na kávu The Miners, překapávač, kapsle, stylový EcoCup na odnos s sebou, a dokonce i náš značkový skateboard. Podívejme se na příklad brunche zdarma za 2000 bodů,“ říká ředitel marketingu The Miners Azat Zalyaev.

Kavárenský řetězec The Miners loni utržil přes 100 milionů Kč, což je o 76 procent více oproti roku 2022. Získal také deset nových franšízových partnerů v Česku (Brno, Praha), v Polsku (Krakov) a Španělsku (Barcelona, Madrid).

-stk-