T-Mobile podpoří beachvolejbalisty Perušiče a Schweinera

pátek, 22. března 2024, 16:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

T-Mobile se stal sponzorem mistrů světa v plážovém volejbalu Ondřeje Perušiče a Davida Schweinera. 

Ondřej Perušič a David Schweiner při hře, zdroj: T-Mobile

Ondřej Perušič a David Schweiner při hře, zdroj: T-Mobile

Společnost T-Mobile začala podporovat úřadující mistry světa v plážovém volejbalu Ondřeje Perušiče a Davida Schweinera. Operátor tak prohlubuje podporu sportovců, kteří reprezentují Českou republiku na olympijských hrách. Společnost zároveň dál rozšiřuje své aktivity kladoucí důraz na propojování online a offline světa a zdravý životní styl mezi profi i amatérskými sportovci. 

T-Mobile podporuje sport dlouhodobě a v rámci svých sponzorských aktivit se zaměřuje například na cyklistiku, běh a běžecké lyžování. Sponzoring plážových volejbalistů navazuje na strategii společnosti v oblasti aktivního životního stylu a zároveň podpoří jednotlivce, kteří reprezentují Českou republiku. 

Ondřej Perušič a David Schweiner za sebou mají úspěšný rok, který završili jako mistři světa v beachvolejbalu. Letos je čeká účast na letní olympiádě, kde patří mezi kandidáty na medailové umístění. Ještě před OH absolvují český turnaj Beach Pro a další soutěže, kde budou sbírat olympijské body.   

Sponzoring se vztahuje na angažmá volejbalistů před, během a po letní olympiádě a bude trvat od března do konce letošního roku. Duo volejbalistů bude vystupovat s logem T-Mobile na sportovním oblečení a zapojí se rovněž do T-Mobile Olympijského běhu. Spolupráce zahrne i nabídku speciálních produktů a zapojí oba volejbalisty do komunitních aktivit a událostí. 

-stk-