ADC Czech Creative Awards zveřejňuje shortlisty

pondělí, 22. dubna 2024, 01:05 Reklama MediaGuru

Soutěž ADC Czech Creative Awards zná své finalisty. Na shortlistu je celkem 120 prací. 

Zdroj: ADC

Zdroj: ADC

Česká soutěž komunikační kreativity ADC Czech Creative Awards zveřejnila shortlisty. Z rekordních 274 přihlášek se do finále probojovalo 120 prací. Nejvíce skórovaly „filmové“ kategorie – Advertising Film: Medium format (16-60"), Film Craft: Direction a Film Craft: Cinematography. 

Přihlášené práce v průběhu tří dnů hodnotila Advertising Jury v čele s Catalinem Dobre (CO-CEO & CCO McCann Romania & Regional CD McCann CEE)  a Art Jury, které předsedal Mike Martin (CCO Ogilvy Czechia).

Shortlisty kampaňových kategorií Integrated a Tactical byly zveřejněné již ve středu. Ve čtvrtek pak nominované práce týmy osobně prezentovaly před porotou a publikem v budově WPP Campusu. Prezentace dali všem osmi přihlašovatelům větší prostor pro obhajobu své kampaně a porotě možnost zeptat se na podrobnosti.

Kompletní shortlisty 31. ročníku ADC Czech Creative Awards jsou zveřejněny na webu soutěže www.adcawards.cz. 

Vítězové budou vyhlášeni na slavnostním ceremoniálu, který proběhne 16. května v Archa+. Během večera bude oznámena také Agentura večera. Největší šanci mají agentury s nejvíce shortlisty – DDB Prague, Flo Agency, Imminent, McCann Prague, OAK, VML a WMC Grey.

Vstupenky je nyní možné zakoupit na webu soutěže nebo bez nutnosti registrace na GoOut.

-stk-