Better má nové klienty Lomax, Newton University či Meddi

neděle, 14. dubna 2024, 08:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Lomax, Newton University, Rezidence 3 Dvory a Meddi nově patří do klientského portfolia agentury Better. 

Zdroj: Better

Zdroj: Better

Brněnská agentura Better rozšiřuje portfolio svých klientů. Nově do něj patří společnost Lomax a soukromá vysoká škola Newton University. S investiční skupinou DRFG uvádí na trh nový developerský projekt Rezidence 3 Dvory a připravuje kampaň pro společnost Meddi.

Společnosti Lomax, působící na trhu s garážovými vraty a dalšími výrobky, zajišťuje Better celoroční globální rádiovou kampaň v rozsahu 936 spotů, jejímž cílem je podpořit vizibilitu značky. Poběží na Rádiu Impuls, Evropě 2, Radiu Kiss a dalších.

Pro Newton University, zaměřené na ekonomii, management, marketing a manažerskou psychologii, zajistí strategii i mediální nákup. „Na začátku roku jsme zrealizovali shortterm na podporu bakalářských programů, jehož součástí byla OOH kampaň v Praze a Brně. Současně přebíráme zodpovědnost za správu PPC a RTB kampaní. Od spolupráce si Newton University slibuje také rozvoj sociálních sítí. Nastavujeme marketingovou strategii, vytváříme style guide značky a chystáme pro klienta workshop ohledně komunikace na sociálních sítích,“ upřesňuje account managerka agentury Lucie Filipová.

Investiční skupina DRFG svěřila Betteru nový developerský projekt Rezidence 3 Dvory, který vyroste v Újezdu u Brna. „Na starost máme kompletní realizaci projektu od návrhu loga přes komunikační strategii až po realizaci kampaní a dlouhodobou komunikaci,“ upřesňuje account managerka Aneta Matoušková.

Pro český projekt Meddi, umožňující spojení přes aplikaci s lékařem z pohodlí domova nebo odkudkoli na světě, připravuje pilotní kampaň zaměřenou na nové koncové zákazníky. „Naším cílem je zajistit nárůst klientů a podpořit známost značky,“ uvádí CEO agentury Better Martin Kupka.

-stk-