Dm uvádí v Českých Budějovicích první samoobslužný box

čtvrtek, 4. dubna 2024, 06:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Dm představuje v Českých Budějovicích v prodejně na Strakonické ulici první samoobslužný Dm box. 

První samoobslužný Dm box se nachází v prodejně Dm v Českých Budějovicích, zdroj: Dm drogerie markt.

První samoobslužný Dm box se nachází v prodejně Dm v Českých Budějovicích, zdroj: Dm drogerie markt.

Dm drogerie markt přichází se dvěma novinkami v rámci online nakupování. Při volbě služby expresní vyzvednutí si zákazníci nově mohou zvolit nachystání objednávky za 60 minut od objednání. Druhou novinkou jsou samoobslužné dm boxy pro vyzvedání zásilek.

Možnost expresního vyzvednutí online objednávky v prodejně Dm využívá 30 % zákazníků nakupujících online. Zákazník si nyní může vybrat, zda chce mít objednané produkty přichystané ve zvolené prodejně k vyzvednutí za 60 nebo za 90 minut od zaplacení. 

Dm rovněž začíná testovat první samoobslužný Dm box, jenž si mohou zákazníci vyzkoušet v Českých Budějovicích v prodejně na Strakonické ulici. Další přibudou během dubna v Praze a v Brně.

„Nově zřízený dm box slouží k uložení zásilek pro expresní vyzvednutí a zásilek, které si zákazník objednal prostřednictvím aplikace Moje dm či online shopu dm.cz a jako místo doručení zvolil prodejnu dm. Vyzvedávání zásilek je intuitivní a ovládání zvládne zákazník samostatně bez pomoci spolupracovníků a spolupracovnic z prodejny,“ popisuje Jiří Peroutka, manažer komunikace Dm drogerie markt. 

Projekt je nyní v pilotní fázi, a pokud se první Dm boxy v Česku, na Slovensku a v Rakousku osvědčí, brzy se jich zákazníci dočkají i v dalších prodejnách.

-stk-