Do kreativního týmu Ogilvy nastupují Pivarči a Zvolský

úterý, 2. dubna 2024, 10:30 Reklama, Lidé MediaGuru

Na pozici kreativního ředitele týmu Ticino, jenž se stará o T-Mobile, přišel Michal Pivarči. Novým seniorním copywriterem se stává Ondřej Zvolský. 

Michal Pivarči a Ondřej Zvolský přicházejí do kreativního týmu Ticino agentury Ogilvy, zdroj: Ogilvy.

Michal Pivarči a Ondřej Zvolský přicházejí do kreativního týmu Ticino agentury Ogilvy, zdroj: Ogilvy.

Agentura Ogilvy rozšířila v březnu svůj kreativní tým Ticino, jež se stará o klienta T-Mobile. Jejím novým kreativním ředitelem se stal Michal Pivarči, na pozici Senior Copywriter nastoupil Ondřej Zvolský. Oba čerstvé nástupy jsou součástí plánovaných změn ve struktuře a způsobu fungování kreativního týmu Ogilvy, který od loňského září vede Mike Martin.

„Energie, nadšení a nekonvenční způsob kreativního přemýšlení, s jakým přistupují k řešení klientských briefů, je to, co je v naší kreativní komunitě výrazně odlišuje. Jde navíc o skvělé osobnosti, kterým v práci nepřekáží ego, a o to raději jsem, že je můžu přivítat v našem týmu a těším se na kampaně, které společně vytvoříme,“ říká Mike Martin, Chief Creative Officer Ogilvy.

Michal Pivarči se do Ogilvy přesouvá z Triadu a na pozici kreativního ředitele týmu Ticino střídá Michaelu Pechanovou, která zůstává součástí Ogilvy i nadále a bude mít na starosti kreativní supervizi na vybraných klientech (např. Budějovický Budvar, Mondelēz, kampaně pro Netflix) i ve výběrových řízeních. Pivarči posledních osm let strávil v Triadu, kde se postupně vypracoval do role Creative Director jednoho z kreativních týmů. V reklamě se jako copywriter a idea maker pohybuje více než deset let, zkušenosti má jak s kreativou a komunikačními koncepty pro velké integrované kampaně, tak i pro specifické kanály. Zkušenosti má se značkami společnosti Plzeňský Prazdroj, Livesport, Wolt, Sedita a další. 

Ondřej Zvolský přichází na pozici Senior Copywriter z agentury VCCP Prague, kde zastával stejnou pozici. Za sebou má zkušenosti s reklamní textařinou pro klienty z různých odvětví na straně agentur jako WMC/Grey nebo DDB Prague.  Podepsán je pod kampaní Dopravart, Rychlart, Chytrart pro e-shop Datart,  zkratkovým konceptem pro Kofolu „Twl, KFL!“ nebo uvedením speciální kolekce oblečení CareWare pro Rossmann.  

-stk-