Do Leo Burnett přišly Javůrková a Bedrnová Šafránková

úterý, 9. dubna 2024, 07:00 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do kreativní agentury Leo Burnett nastoupily Klára Javůrková a Jarmila Bedrnová Šafránková. 

Klára Javůrková & Jarmila Bedrnová Šafránková, zdroj: Leo Burnett

Klára Javůrková & Jarmila Bedrnová Šafránková, zdroj: Leo Burnett

Agentura Leo Burnett ze skupiny Publicis Groupe rozšiřuje svůj kreativní tým. Na pozici Creative Lead nastoupila Klára Javůrková, která přichází z WMC Grey. Novou Senior Art Directorkou se stala Jarmila Bedrnová Šafránková, jež strávila posledních osm let v McCann Prague. 

Klára Javůrková se v reklamě pohybuje od roku 2016. Posledních pět let působila na pozici Copywriter/ Idea Maker v agentuře WMC Grey, kde pracovala pro klienty jako Datart nebo Staropramen. Podílela se také na vzniku komunikace s „elektrickou liškou Eli“ pro Pražskou energetiku nebo na charitativní kampani Teta Češka. V Leo Burnett Javůrková vede jako Creative Lead jeden ze čtyř kreativních týmů, se kterým bude pracovat na významných klientech z oblasti retailu a FMSG.  

Jarmila Bedrnová Šáfránková do Leo Burnett přichází se zkušenostmi z agentury McCann Prague, kde necelých osm let působila na postu Art Director. Podílela se na práci pro klienty jako Airbank, Coca Cola, Baťa nebo Intersnack. Poslední tři roky pak pracovala na kampaních pro řetězec supermarketů Billa. Ve svém novém působišti zastává pozici Senior Art Director v týmu Martina Krause. Na starost má mimo jiné kampaně pro značku Philip Morris International.   

-stk-