Elonga, zaměřující se na dlouhověkost, na PR volí FYI

čtvrtek, 25. dubna 2024, 06:45 Aktuality, PR MediaGuru

Elonga, jež loni uvedla na trh snímač HRV, si na zajištění brandové komunikace a profilace vybrala agenturu FYI Prague. 

Zdroj: Elonga

Zdroj: Elonga

Společnost Elonga, která koncem minulého roku uvedla na český trh snímač HRV založený na spektrální analýze, nově navazuje spolupráci s agenturou FYI Prague. Ta jí pomůže s brandovou komunikací i profilací v rámci témat z oblasti fyzického a psychického zdraví či tzv. longevity.  

Elonga navazuje na fungování společnosti mySasy, která byla založena v roce 2017 Radimem Šlachtou s cílem umožnit profesionálním a vrcholovým sportovcům zlepšit svůj trénink, a to díky každodenní znalosti stavu svého organismu. O čtyři roky později Šlachta spojil síly s podnikatelem Vojtěchem Hlavenkou a společně vytvořili službu Elongasnímač a aplikaci, který lze využít v  běžné domácnosti. 

Cílem spolupráce s FYI Prague je posílit edukaci o přínosech měření a sledování HRV a zároveň ve veřejném prostoru otevřít diskuzi o tom, jak se prostřednictvím lepší znalosti svého organismu vyhnout civilizačním chorobám, nemocem či zraněním.  

„Řada lidí tvrdí, že na své zdraví jednoduše ‚nemá’ čas. Tři minuty denně si však dokáže najít každý. Ty totiž stačí na to, aby jim Elonga řekla, jak jsou na tom se stresem, regenerací i tzv. readiness. Elonga slouží našim uživatelům jako průvodce aktivním životem. Poradí jim, jestli jsou připraveni na intenzivní výkon nebo by spíš měli polevit a dopřát svému tělu odpočinek. Nejde přitom o obecné poučky, ale o doporučení na míru založené na vůbec nejpřesnější metodě měření. Věřím, že víc vědět zkrátka znamená lépe žít,“ přibližuje Vojtěch Hlavenka, CEO společnosti Elonga. 

„Naším úkolem bude představit lidem nejen Elongu jako produkt, ale především to, co umožňuje. Dříve byla metoda spektrální analýzy pro běžnou populaci časově i finančně nedostupná, dnes však může z jejích benefitů profitovat díky Elonze v podstatě každý,“ komentuje Vendula Jirková z FYI Prague.  

-stk-