Kampaň Čerstvé jako z Kauflandu letos doplní televizní spot

pondělí, 22. dubna 2024, 13:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost Kaufland spustila brandovou kampaň na téma čerstvost, ve které rozvíjí svůj stávající koncept „Čerstvé jako z Kauflandu".

Zdroj: Kaufland

Zdroj: Kaufland

Společnost Kaufland spustila brandovou kampaň na téma čerstvost, ve které rozvíjí svůj stávající koncept „Čerstvé jako z Kauflandu".

„Cílem kampaně je i letos vyzvat zákazníky, aby si přišli do Kauflandu pro nejčerstvější nabídku ovoce a zeleniny. Během roku u nás mohou pořídit více než 200 druhů ovoce a zeleniny. V sezóně navíc preferujeme naše regionální dodavatele a zákazník si u nás může vybrat ovoce a zeleninu už 48 hodin od sklizně. Všechny plodiny pečlivě vybíráme a kontrolujeme,“ uvedla marketingová ředitelka Kauflandu Petra Kalužíková.

Hlavní roli v nové kampani „hrají rajčata, jablka, papriky, ředkvičky a hrušky". Krátký spot ukazuje jejich cestu od sklizně, na prodejny až k zákazníkovi domů ve velkém detailu a zdůrazňuje tím čerstvost a svěžest.

Podobu kampaně Čerstvé jako z Kauflandu připravila kreativní agentura VML pod taktovkou kreativního ředitele Štěpána Kouby, produkci jednotlivých spotů pak měla na starosti agentura Heroes Prague. Reklamní spoty natočil režisér Robert Hloz, hudbu produkoval Jan Šléška.

Zdroj: Kaufland

„Navázali jsme na loňský koncept, kdy jsme o čerstvosti jen nemluvili, ale nechali jsme ji diváky přímo cítit prostřednictvím lákavých vizuálů a videí podpořených výraznou zvukovou stopou. Z minula jsme si vzali to, co fungovalo nejlépe, a zároveň poodhalili know-how Kauflandu – to, čemu říkáme ‚rytmus čerstvosti’," dodal Štěpán Kouba.

Kampaň poběží ve dvou vlnách a zákazníci se s ní mohou setkat ve všech komunikačních kanálech. Delší stopáže spotů budou k vidění v televizi, kratší naopak v online prostředí. Postupně se kampaň objeví také v rádiu, na billboardech, v tištěných médiích a i ve všech prodejnách Kauflandu.

-mav-