Novou příchuť cideru Frisco podporuje TV reklama

úterý, 9. dubna 2024, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nová příchuť cideru Frisco mango a limetka vstupuje na trh, podporuje ji reklama od Boomerang Communication.

Z nového spotu Frisco, zdroj: Frisco

Z nového spotu Frisco, zdroj: Frisco

Novou příchuť cideru Frisco uvádí televizní reklama, kterou připravila nová reklamní agentura značky Boomerang Communication.

Nejnovější příchuť cideru Frisco mango a limetka značka právě uvádí na trh. „Věříme, že nový chuťový profil významně pomůže akvizici nových spotřebitelů,“ uvedla Žaneta Kratochvílová, Brand Manager Frisco, která se podílela i na samotném vývoji produktu.

„Zadáním bylo akcentovat novou příchuť a motivovat k jejímu ochutnání. Deset vteřin je krátká doba, přesto se týmu podařilo vměstnat do tohoto prostoru brand, vtipný spin i produkt, aniž by výsledek působil jakkoliv uspěchaně,“ hodnotí spot Tomáš Cibor, Business & Marketing Manager Boomerangu.

„Brzy spustíme navazující aktivační kampaň v digitálu, přičemž cílová skupina se může těšit na zábavný obsah se soutěží,“ přibližuje kampaň Account Manager Boomerangu Michaela Šišková, která má Frisco na starosti. „Zatímco v novém spotu hrají tytéž herečky, které jsou zavedeným assetem značky, v digitálu využijeme sílu influencerek,“ dodává.

Zdroj: Frisco

-mav-