Nutella uvádí k 60. výročí limitovanou edici sklenic

úterý, 23. dubna 2024, 13:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nutella si letos připomíná 60 let od svého vzniku. Výročí připomíná limitovanou edicí sklenic. 

Limitovaná edice značky Nutella si pohrává s úsměvem, zdroj: Ferrero.

Limitovaná edice značky Nutella si pohrává s úsměvem, zdroj: Ferrero.

Nutella letos slaví 60 let od uvedení první sklenice této pomazánky s líškooříškovou chutí na trh. Při této příležitosti uvádí na trh limitovanou edici sklenic, na nichž se logo změní v úsměv. Součástí oslav bude také spotřebitelská soutěž

Společnost Ferrero, do jejíhož portfolia Nutella patří, představila poprvé sladkou pastu z lískových ořechů, cukru a trochy tehdy vzácného kakaa v roce 1946. Dnes staví značka na tom, že „každodenní život se skládá z mnoha okamžiků, které jsou příležitostí k úsměvu a radosti“. „To, že je Nutella s námi již 60 let, je úžasné. V dnešní době je navíc více než kdy jindy důležité, abychom se nezapomněli usmívat. Naší misí je přinášet radost a lidi sbližovat. A to nejen u snídaně prostřednictvím pomazánky Nutella, ale právě také šířením úsměvů,“ říká Markéta Kšandová, brand manažerka značky Nutella.

Sklenice z limitované edice jsou k dostání v deseti variantách a představují hrdiny, které spotřebitelé najdou i mezi svými přáteli a rodinou. Každý tak může pomazánkou Nutella obdarovat například svého superhrdinu, nejlepšího přítele nebo svou módní ikonu.

Od 1. května do 30. června poběží i nová spotřebitelská soutěž o 60 svetrů s logem Nutella, o 60 piknikových košů a o hlavní cenu pro tři výherce, kteří získají pobyt v Itálii v hodnotě 100 tisíc Kč. Stačí si v tomto období zakoupit některý z výrobků Nutella a do soutěže se zapojit nahráním účtenky na web Nutella.cz. Soutěžit je možné nejen s pomazánkou, ale i se sušenkami Nutella Biscuits a svačinkami Nutella & Go a Nutella B-Ready

Limitovaná edice sklenic pomazánky Nutella je v prodeji od 1. dubna 2024. Výroční kampaň bude podpořena TV spotem, digitální kampaní, PR, v místě prodeje i prostřednictvím OOH.

-stk-