Pivovar Proud podpoří kampaní svůj nový ležák

úterý, 2. dubna 2024, 15:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

V kampani „Obrať proud“ pivovar Proud představuje svůj nový ležák, který reaguje na měnící se chuťové preference mladší generace. 

Klíčový vizuál pivovaru Proud na podporu jeho nového ležáku, zdroj: Proud / Plzeňský Prazdroj

Klíčový vizuál pivovaru Proud na podporu jeho nového ležáku, zdroj: Proud / Plzeňský Prazdroj

Pivovar Proud, jenž patří do skupiny Plzeňský Prazdroj, spouští komunikační kampaň „Obrať proud“ na podporu svého nového ležáku, reagujícího na měnící se chuťové preference mladší generace. S heslem vyzývajícím k vystoupení z rutiny se snaží inspirovat k narušení stereotypů a reflektuje životní styl a aspirace cílové skupiny. V srdci kampaně stojí ambigram v logu značky, který inspiroval i kreativní koncept.

„Zaznamenáváme vzrůstající zájem o lehčí drinky, zejména mezi mladými dospělými. Ti hledají nejen vynikající chuť, ale také zážitky spojené s konzumací. Zároveň řeší image – jak s lahví v ruce vypadají. Proud je přímou odezvou na tyto požadavky, odráží současný životní styl, a to jsme reflektovali i v kampani,“ popisuje Jakub Marek, marketingový manažer prémiových piv Plzeňského Prazdroje. 

Nová kampaň poběží napříč kanály od 1. dubna. Pod kreativou je podepsána agentura VCCP. Produkci zajistila společnost Stink. Režie se ujal Keith McCarthy. Součástí mixu budou také sponzorské aktivity, například podpora největšího českého festivalu Beats for Love. Probíhá také spolupráce se značkou Botas, předními českými influencery či zapojení nových médií.

-stk-