Prima+ zařadí od 10. dubna seriál Chataři ze Švihova

pondělí, 8. dubna 2024, 13:35 Aktuality, TV MediaGuru

Na streamovací platformě Prima+ bude od středy 10. dubna k vidění nový seriál Chataři ze Švihova.

Chataři ze Švihova, zdroj: FTV Prima

Chataři ze Švihova, zdroj: FTV Prima

Čtyřdílný seriál Chataři ze Švihova nabídne streamovací platforma Prima+ od středy 10. dubna. Čtyřdílný seriál režíroval Michal Suchánek a obsadil do něj své přátele, děti, děti svých přátel, kolegy režiséry i producenta. 

V seriálu hrají Adéla Gondíková, Jiří Langmajer, Richard Genzer, Linda Rybová, její děti Josefína a František Prachařovi, Igor Chmela, Jana Janěková, Matěj Dadák, Berenika Suchánková, Milena Steinmasslová, Petr Vršek, Vladimír Škultéty, Iva Pazderková i Petr Kolečko.

Komediální seriál popisuje život a vztahy chatařů v chatové oblasti Švihov. „Náš seriál je hlavně o charakterech lidí, chatařů, kteří se sice setkávají na jednom místě, ale jejich životy, životní hodnoty a postoje jsou různé. Vycházel jsem z toho, co znám, postavy mají reálné předobrazy,“ říká Michal Suchánek s tím, že některé role psal hercům na tělo.

Seriál Chataři ze Švihova vznikl v produkci Unit and Sofa Praha, producentů Šárky Chlumské Oujezdské a Jana Hlavsy. Kreativním producentem je Daniel Strejc, který si v seriálu zahrál spolu s producentem Vladimírem Skórkou i malou roli.

-mav-