Roztyly Plaza nabídne kanceláře, lékárnu i obchody

sobota, 13. dubna 2024, 07:15 Aktuality, Retail MediaGuru

Nová administrativní budova Roztyly Plaza přivítá první nájemce už v průběhu jara. 

Za architektonickým ztvárněním budovy Roztyly Plaza stojí studio Aulík Fišer architekti, zdroj: Passerinvest.

Za architektonickým ztvárněním budovy Roztyly Plaza stojí studio Aulík Fišer architekti, zdroj: Passerinvest.

Koncern Passerinvest v březnu zkolaudoval novou administrativní budovu Roztyly Plaza na Praze 11, přímo u stanice metra C Roztyly. Projekt tak nově rozšířil pražský kancelářský trh o 21 700 m² kanceláří poslední generace, ze kterých je aktuálně již jen polovina k dispozici. V přízemí budova nabízí 1 600 m2 obchodních jednotek. Ty od dubna obsadí například kantýna s kavárnou Perfect Canteen, lékárna a specializovaný obchod s drony. Za architektonickým ztvárněním budovy stojí studio Aulík Fišer architekti.

„V případě administrativní budovy Roztyly Plaza bylo naší hlavní prioritou vybudovat koncept, který by nabídl nejen moderní kanceláře, ale zároveň maximální možný komfort, který by nájemcům co nejvíce zpříjemnil pracovní dny. Cílem bylo propojit atraktivní pracovní prostředí s kompletním funkčním zázemím i pro život mimo kancelář,“ uvádí Eduard Forejt, ředitel rozvoje obchodu Passerinvest Group, s tím, že důraz byl kladen na rozvoj občanské vybavenosti budovy a kultivaci okolního prostředí. „Zásadní podmínkou byla také komfortní dopravní dostupnost a zajištění dostatečného množství parkovacích míst. Přáli jsme si, aby Roztyly Plaza nejen podporovala efektivitu zaměstnanců pracujících v budově, ale zároveň jim nabídla místo pro relaxaci a podporu zdravého životního stylu,“ dodává. 

Součástí budovy je i střešní pobytová terasa se zelení, relax zónou, wifi pokrytím a výhledem na Prahu a Krčský les. Objekt je svým vybavením rovněž připraven na aktuální a predikovaný nárůst elektromobility nadstandardní kapacitou nabíjecích stanic. 

-stk-