Slevomat si na PR vybral agenturu Topic PR

čtvrtek, 11. dubna 2024, 07:05 Aktuality, PR MediaGuru

Kompletní PR servis pro Slevomat nově zajistí agentura Topic PR. 

Zdroj: Repro YT Slevomat

Zdroj: Repro YT Slevomat

Slevomat navázal spolupráci s Topic PR, jež pro něj bude zajišťovat kompletní PR komunikaci. Cílem je upevnit pozici Slevomatu v mediální prostoru jako lídra v oblasti cestování a volnočasových aktivitách, které přináší Čechům radost. Společně s tím agentura také bude pomáhat představovat jejich byznysové novinky a charitativní projekty.

V oblasti B2C se Topic PR bude soustředit na sledování trendů, jak Češi tráví svůj volný čas i dovolené. Kontinuálně bude představovat klíčové výhody jeho byznys modelu směrem k obchodním partnerům, které jsou garance spokojenosti, marketingová podpora i velká uživatelská základna. 

„Od roku 2021 masivně investujeme do komunikace, kdy se nám to vrací v rámci stále silnějšího a rozpoznatelnějšího brandu. Od posílené komunikace s médii očekáváme, že se o Slevomatu bude více hovořit v cílových tématech, jako je například cestování. Je totiž pravda, že Slevomat plní Čechům kalendáře. Chceme taky představit firemní témata, která jsou pro nás důležitá a mnohdy i srdcová. Zejména jde o naše četné charitativní projekty,” říká o spolupráci Martin Hrubý, Brand Director Slevomatu

„Slevomat dlouhodobě udává trendy na českém e-commerce trhu. Jsem rád, že jsme součástí této špičkové komunikace. Osobně jsou mi velmi blízké ESG a charitativní projekty. Slevomat soustředí pozornost na seniory a další často opomíjené skupiny lidí, kterým jejich pomoc opravdu mění život,“ přibližuje Karel Pluhař, Managing Director Topic PR.

-stk-