Součástí centra Máj Národní bude i zábavní park Lvíčkov

neděle, 14. dubna 2024, 08:05 Aktuality, Retail MediaGuru

V rámci rekonstruovaného obchodního centra Máj Národní vznikne i rodinný zábavní park Lvíčkov. 

Zdroj: Lvíčkov / Infinite Experience Group

Zdroj: Lvíčkov / Infinite Experience Group

Během června otevře v nově rekonstruovaném obchodním centru Máj Národní rodinný zábavní park Lvíčkov. Jeho součástí bude vzduchové bludiště, Zipline míčkový bazén, kolotoč, lezecká stěna, klouzačky, Soft Play hřiště, Mini City, tobogán, trampolíny, Ninja prolézací dráha, dětský bagr s míčky, arkádové hry či venkovní dětské hřiště s dráhou pro elektrická autíčka. 

„Ve Lvíčkově se těšíme na všechny děti a samozřejmě také na jejich rodiče, prarodiče a další dospěláky. U nás se mohou z pouhého doprovodu proměnit v aktivní účastníky her anebo mohou v klidu odpočívat – to je jen na nich. Náš personál je nejen přívětivý, ale také náležitě jazykově vybavený, takže rádi přivítáme i návštěvníky, kteří nehovoří česky,“ říká Halyna Lizanets, provozní manažerka rodinného zábavního parku Lvíčkov. 

Součástí parku bude také obchod s dárkovými předměty a restaurace U Lvíčka, která nabídne nejen zdravé pokrmy jako zeleninové tyčinky, mrkvové hranolky či cuketové koláčky, ale i klasické rychlé občerstvení, například párek v rohlíku, kuřecí nugety či těstoviny s rajčatovou omáčkou. V nabídce bude i churros, vafle nebo veganské a bezlepkové verze oblíbených dětských jídel. 

Zdroj: Lvíčkov / Infinite Experience Group

Zdroj: Lvíčkov / Infinite Experience Group

Zdroj: Lvíčkov / Infinite Experience Group

Zdroj: Lvíčkov / Infinite Experience Group

Lvíčkov je součástí zábavního centra Infinite Experience Group. To v Máji Národní uvede také expozici Back in Time, jež prostřednictvím chytrých technologií přiblíží historii Prahy, legendy a události, které formovaly naši kulturu. Dále představí Heroes Park se superhrdiny či Infinite Experience se závodními simulátory či herními počítači. V nejvyšší patře s 360° výhledem na celou Prahu bude provozovat bar Fly Vista

Obchodní dům Máj se otevře v červnu, nabídne nové značky

středa 20. března 2024

-stk-