Staropramen spouští před fotbalovým Eurem kampaň Dvanáctý hráč

úterý, 9. dubna 2024, 10:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

S blížícím se mistrovstvím Evropy ve fotbale startuje Staropramen novou kampaň 12. hráč. 

U příležitosti letošního fotbalového Euro uvádí Staropramen i limitovanou edici v plechovkách, zdroj: Pivovary Staropramen.

U příležitosti letošního fotbalového Euro uvádí Staropramen i limitovanou edici v plechovkách, zdroj: Pivovary Staropramen.

S nastupující pivní sezonou a blížícím se mistrovstvím Evropy ve fotbale spouští Staropramen, partner České fotbalové reprezentace, novou kampaň s názvem 12. hráč. Ta ukazuje, že fanoušci, kteří si rádi vychutnají kvalitní pivo, k fotbalu neodmyslitelně patří. Značka při této příležitosti vydává i limitovanou fotbalovou edici plechovkového piva Staropramen 12. K dispozici bude v obchodech od druhé poloviny května a objeví se na ní zástupci fotbalové reprezentace.

V kampani využije Staropramen nový reklamní spot, který je o fotbale, pivu a české povaze. „Staropramen dlouhodobě prezentujeme jako značku oslavující českou náturu, není to jinak ani u nového spotu,“ říká David Zappe, marketingový ředitel společnosti Pivovary Staropramen. 

„Pracujeme s českou houževnatostí, jsme nad věcí, trošičku ironičtí sami k sobě. Důležité je zůstat pozitivní: ať už je to jakkoliv, my to zvládneme,“ popisuje Pavla Ličková, brand manager značky Staropramen. Připomíná, že Češi se nevzdávají, ať už se zrovna daří, nebo ne. A neplatí to jenom o fotbale.

Ve spotu jsou kromě hlavního aktéra Hynka Čermáka k vidění i fotbalisti Tomáš Souček, Jindřich Staněk a Tomáš Holeš nebo sládci Staropramenu – Jan Řehůřek, Jan Špaček, Rudolf Schaffer, Marek Hrdlička a Michal Meduna

Reklamní spot je od 8. dubna k vidění v televizi i na sociálních sítích. Kampaň poběží také na internetu, v tisku, rádiu, PR, directu, instore a AR/VR, a to až do srpna 2024.

Pod kreativou je podepsána agentura WMC Grey. Produkci zajistila společnosti Boogie Films, režie se ujal Tomáš Bařina. Média má na starosti OMD, o PR se stará DFMG

-stk-