T-Mobile uvádí první kampaň v konceptu #MeziSvými

čtvrtek, 11. dubna 2024, 16:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Od 8. dubna komunikuje T-Mobile kampaní „Je fajn být #MeziSvými“, kterou představuje novou komunikační platformu.

Klíčový vizuál ke kampani „Je fajn být #MeziSvými“, zdroj: T-Mobile

Klíčový vizuál ke kampani „Je fajn být #MeziSvými“, zdroj: T-Mobile

V mediálním prostoru se od 8. dubna objevuje první brandová kampaň T-Mobile, která vychází z nově nastavené dlouhodobé strategické linky #MeziSvými pro komunikaci na všech interních i externích kanálech.

Příběh spotu z dílny týmu Ticino sleduje putování rytířů na rekonstrukci historických bitev a rozehrává příběh o propojování a pocitu, jak „skvělé je někam patřit". Kromě televize se kampaň objeví také v tisku, na internetu, sociálních sítích a v místě prodeje

„Je fajn být #MeziSvými" je první kampaň, která lokalizuje globální strategii a nový směr komunikace T-Mobilu. Novou platformu značka představila na začátku dubna a uvedla ji na sociálních sítích a online kanálech video spotem s doprovodným hashtagem #MeziSvými. 

T-Mobile představuje nový směr marketingové komunikace

úterý 26. března 2024

„Každý z nás patří do nějakého mikrosvěta, který si kolem sebe tvoří a buduje, kde je mu dobře. O takových světech chceme hovořit a na ty se zaměřovat, ať už je to rodina, přátelé, kolegové v práci, nebo různé komunity. Podle průzkumu jsou Češi nejspokojenější právě v těch mikrosvětech, kde zažívají pocit bezpečí, důvěry a sounáležitosti. Zároveň se ale obávají ztráty kontaktu s těmi nejbližšími. Právě telekomunikační technologie jsou nástrojem, který může pomoci toto spojení posílit,“ říká Iva Menclová, Head of Marketing Communications, T-Mobile Česká republika

„Příběh spotu, který jsme nazvali Rytířova cesta, vznikal čtyři měsíce. Napsali jsme během té doby zhruba padesát skriptů a zkoumali jsme v nich různé komunity, které by myšlenku #MeziSvými dokázaly oživit pro celé Česko. Ke komunitě kolem rekonstrukcí historických bitev jsme se v diskuzích pořád vraceli a měli jsme ji na vrchu hromádky scénářů,“ říká Mike Martin, Chief Creative Officer Ogilvy. 

Reklamní spot ve 30s a 40s verzi je od 12. dubna nasazen do televize a na internetu, kde se objeví navíc i jeho 80s varianta. Kratší verze o stopáži 15 s a 6 s budou k vidění v online části kampaně a na video platformách. Ve spotu vystupují i reální příslušníci komunity, jež rekonstruuje historické bitvy. Natáčení probíhalo na pěti lokacích.

Produkci spotu zajistila společnost Bistro Films. Režie se ujal Marek Partyš. Hudbu složili Matyáš Adámek a Jakub Bolbol. Klíčový vizuál vytvořil Dany Peschl. O média se stará EssenceMediacom, online média má na starosti Proboston Creative.

-stk-