Tesco doručí v Brně, Ostravě a okolí nákupy zdarma

sobota, 6. dubna 2024, 07:35 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

Tesco doručuje v Brně, Ostravě a okolí zdarma všechny online nákupy. 

Zdroj: Tesco

Zdroj: Tesco

Od středy 3. dubna doručuje Tesco v Brně, Ostravě a okolí zdarma všechny nákupy objednané na Tesco Online. V ten samý den objednávku doveze až do domu, nebo si ji zákazník může vyzvednout ve vybrané prodejně. Tato akce bude trvat po dobu tří měsíců

„Dlouhodobě zaznamenáváme nárůst zájmu o Tesco Online nákupy. Službu proto neustále rozvíjíme tak, aby co nejlépe vyhovovala měnícím se potřebám a přání našich zákazníků. Zákazník si může vybrat, zda chce abychom mu nákup zavezli až domu nebo do kanceláře, nebo si ho sám vyzvedne v naší prodejně,“ uvádí Patrik Dojčinovič, provozní ředitel Tesco pro Českou republiku. 

Firma očekává zvýšený zájem o tuto službu a pro zajištění lepší dostupnosti navýšila také dodací kapacity. Členové Tesco Online klubu, kteří mají doručení zdarma, dostanou jako kompenzaci kupóny se slevami. Po skončení tříměsíčního období vyhodnotí Tesco zpětnou vazbu od zákazníků a připraví další kroky ke zlepšení zákaznického zážitku u online nákupů.

Tesco spustilo nakupování přes internet v roce 2012. Nákup doručuje v den objednání od 8 do 22 hodin, pokud o to mají zákazníci zájem. Buď jej doveze až domů, nebo je možné si ho vyzvednout na prodejně. 

-stk-