Exoderil podporuje kampaní péči o zdraví nohou

sobota, 25. května 2024, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Přípravek Exoderil spouští novou kampaň, s níž upozorňuje na důležitost péče o zdraví kůže nohou a chodidel. 

Zdroj: Repro YT Sandoz Czech Republic

Zdroj: Repro YT Sandoz Czech Republic

Farmaceutická společnost Sandoz odstartovala začátkem května novou digitální kampaň na svou značku volně prodejného léčivého přípravku Exoderil.

Kampaň pracuje s 20s reklamním spotem, jenž vybízí Čechy, aby kromě svých svalů a těla pečovali také o zdraví svých nohou.

„Začíná nám plavková sezóna, a to je mimo jiné čas, kdy se všichni nahrneme do posiloven, kde se snažíme zformovat naši fyzičku, co to jen jde. Existuje ale jedna část těla, která potřebuje také potrénovat, ačkoli tuto skupinu svalů cíleně neposilujeme. Jsou to naše chodidla, která často trpí na plísně nehtů a kůže. A právě z toho vycházel náš koncept, který pojednává o prevenci zdravých nohou v místě, kde je potřeba si dávat největší pozor,“ vysvětluje vznik konceptu Martin Kraus, Creative Team Lead agentury Leo Burnett Prague, jež je pod kampaní podepsána. 

Kampaň poběží primárně online a na sociálních sítích do konce června. Komunikaci připravila skupina Publicis Groupe, jež pro farmaceutickou společnost Sandoz dlouhodobě zajišťuje také nákup a plánování médií. Režie se ujal Jarek Plouhar. Fotografie vytvořil Jan Pelikán

-stk-